Ziua Națională a Contabilului Român – 13 iulie 2020

La 99 de ani de la înființarea organismului profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în țara noastră, vă invităm să sărbătorim împreună cea de-a XVI-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc în data de 13 iulie a.c., începând cu ora 15.00, de această dată online, adaptat situației sociale atipice în care ne aflăm, generată de pandemia de conoravirus.

2020 aduce din nou în atenție importanța profesiei noastre pentru mediul economic, pentru societate. Contabilul, pregătit pentru viitor este subiectul care va aduce în discuție lecțiile învățate în perioada de criză – generată acum de noul coronavirus – ce trebuie făcut în astfel de situații și ce nu trebuie făcut.

Dat fiind caracterul festiv al evenimentului, acesta va fi momentul oportun pentru decernarea premiilor Topului local al membrilor CECCAR, ocazie cu care vor fi premiați aceia dintre dumneavoastră care au obținut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată anul trecut.

Evenimentul se va desfășura conform următorului program:

Mesajul Președintelui Filialei 15.00 – 15.10
Mesaje ale reprezentanților instituțiilor și autorităților publice și ai mediului de afaceri 15.10 – 15.40
Panel de discuții:  Contabilul, pregătit pentru viitor 15.40 – 16.30
Topul local al membrilor filialei pentru anul 2019 16.30 – 17.30


Pentru a vă alătura evenimentului online, vă rugăm să completați formularul de înregistrare de mai jos:

https://forms.gle/hLYXvkXrFjKVWNFw9

Înscrierile se fac în limita numărului maxim de participanți acceptați de platforma on-line. Membrii care își vor anunța intenția de participare vor primi în timp util toate detaliile necesare pentru conectare. Evenimentul se va desfășura prin intermediul platformei Zoom.us

Banner-brosura-ZNCR-site-filiale

Leave your comment